Wil je iets kunstzinnigs en leren hoe je videokunst kan toepassen? Dan zit je goed met onze ‘Arty’ workshops! De ‘Arty’ workshops zijn experimenteel waarbij je kennis maakt met verschillende manieren van beeld maken. Combineer greenscreen film met stop motion of laat zelf gemaakte visuals bewegen met een kinect.

Neem vooral contact op, dan helpen wij je graag. VjAcademy on Tour regel je gemakkelijk en snel! Gebruik het contactformulier of bel ons op 020-6251019.

A Cosmic Trip
In deze workshop bouw je een kosmische wereld in een duistere ruimte met enkel een camera en lampjes. Je experimenteert met de mogelijkheden van lightgraffity en maakt de gaafste tekeningen met licht. Als je de kunst van het lichtschilderen onder de knie hebt ga je aan de slag met het ontwerpen van een wereld waar je vervolgens door heen vliegt als astronaut. We gebruiken een greenscreen set-up om door je zelfgemaakte sterrenhemel te vliegen, in je lichtspaceshuttle te stappen. Ontwijk de meteorieten! Aan het eind van de workshop krijgt je het filmpje mee naar huis met jezelf als hoofdrolspeler.

De duur van deze workshop is +/- 3,5 uur. Natuurlijk zijn al onze workshops inclusief docenten en apparatuur.